22. 4. 2012

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA
Moderátorka relácie V politike Alžbeta Vlková pirvíta 22. apríla 2012 týchto hosí na tieto témy : 1. časť . Téma: Slovenské zdravotníctvo kolabuje, chýbajú peniaze na platy. Bude pacient rukojemníkom? Hostia: - Zuzana Zvolenská, ministerka zdravotníctva (nominantka Smeru-SD) a Ivan Uhliarik (KDH), poslanec NR SR . 2. časť . Téma: Kandidatúra na post predsedu SDKÚ-DS. Aká strana by bola pod jeho taktovkou ? Hosť: Pavol Frešo (SDKÚ-DS), poslanec NR SR

Druhý dôchodkový pilier by sa mal zásadne zmeniť. Uprednostní vláda garancie alebo umožní ľuďom vystúpiť z tohto sporenia? Obyvateľstvo Slovenska starne a sociálny systém prestáva byť udržateľný. Zmení sa vek odchodu do dôchodku? Aktuálnou výzvou je aj vysoká nezamestnanosť. Aké kroky vláda podnikne? Sledujte diskusiu ministra práce, sociálnych vecí a rodiny SR Jána Richtera (Smer-SD) a podpredsedu Výboru NR SR pre sociálne veci Ľudovíta Kaníka (SDKÚ-DS).

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo, ktorú televízia Markíza odvysiela v nedeľu 15. apríla 2012 o 13:00, budú ministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská (nominantka strany Smer-SD) a exminister zdravotníctva Ivan Uhliarik (KDH). Témami diskusie budú kolaps zdravotníctva a otázka kde sa nájdu peniaze na platy lekárov a sestier, zákaz zisku zdravotných poisťovní a personálne zmeny v rezorte.