29. 5. 2012

Art Film Fest News

Art Film Fest News







Nosnými fotografiami blížiaceho sa jubilejného 20. ročníka Art Film Festu sa stali portréty veľkých osobností strieborného plátna, ktoré si na tomto festivale osobne prevzali ocenenie Hercova misia - Sophie Loren, Jozefa Kronera, Jean-Paula Belmonda a Gérarda Depardieuho. Ich tváre sú vyskladané z 2 250 čiernobielych momentiek vybraných z celej histórie Art Film Festu.
"Počas devätnástich rokov navštívila Art Film Fest veľká plejáda známych osobností domáceho i svetového filmu. Pri rozhodovaní o vizuálnej koncepcii pre jubilejný ročník sme sa rozhodli vybrať štvoricu slávnych hercov. Myslím, že symbolické pripomenutie aspoň zopár známych tvárí, či už z reálnej návštevy, alebo prostredníctvom ohromného množstva filmov odpremietaných v Trenčianskych Tepliciach a Trenčíne, veľmi vhodne akcentuje rozmer a význam nášho festivalu," povedal riaditeľ Art Film Festu Peter Nágel.
Jubilejný 20. ročník Art Film Festu sa uskutoční od 16. do 23. júna v Trenčianskych Tepliciach a Trenčíne.
Informácie agentúre SITA poskytla PR manažérka agentúry Forza Zuzana Čižmáriková.



© 2012, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.