9. 9. 2012

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS




Taliansky futbalový tréner arabského klubu Al Nasr Walter Zenga dostal od súdu v Spojených arabských emirátoch pokutu 2000 dirhamov (cca 430 eur) za to, že otázku novinára po minulosezónnom ligovom zápase označil za hlúpu. Bývalý taliansky reprezentačný brankár, ktorý pred príchodom do SAE v minulosti viedol Palermo a Cataniu, diskutoval s novinárom periodika Al Khaleej Mumenom Mahmoudom po remíze 1:1 jeho tímu s mužstvom Al Wahda počas predchádzajúceho ročníka najvyššej súťaže v SAE. Mahmoud sa Zengu spýtal, prečo v zápase jeho tím preferoval defenzívnu taktiku a Talian túto otázku označil ako ´sprostú´. Mahmoud podal proti správaniu kouča sťažnosť a súd mu dal vo štvrtok za pravdu. Zenga sa odvolal proti rozhodnutiu tribunálu. Hanlivé poznámky, považujúce sa za urážlivé, môžu v Perskom zálive viesť až k odňatiu slobody.

Kanadsko-americký herec Matthew Perry údajne chce, aby si v jeho novom sitkome Go On (2012) zahral aj anglický futbalista David Beckham. Štyridsaťtriročný Perry, ktorý sa preslávil predovšetkým ako Chandler Bing zo seriálu Priatelia (1994 - 2004), už údajne Beckhama oslovil, aby v sitkome stvárnil jednu z cameo rolí. Ak by manžel speváčky Victorie Beckham s ponukou súhlasil, pridal by sa tak k basketbalistovi Chrisovi Boshovi, hráčovi amerického futbalu Terrellovi Owensovi a bývalému hokejistovi Jeremymu Roenickovi, ktorí sa už s tvorcami seriálu dohodli na účinkovaní.

Perry, ktorý je známy tiež zo snímok Môj sused zabijak (2000) alebo Môj sused zabijak 2 (2004), stvárňuje v Go On športového komentátora Ryana Kinga, ktorý sa po úmrtí manželky chce vrátiť do práce. Jeho šéf mu však odporučí absolvovať skupinovú terapiu. Seriál mal v USA premiéru v auguste a zaznamenal vysokú sledovanosť. Okrem Perryho v ňom účinkujú Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Tyler James Williams alebo Allison Miller.



© 2012, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.