16. 9. 2012

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA



Moderátorka relácie V politike Ľubomíra Oravová privíta v nedeľu o 11:00 týchto hostí : Dušan Čaplovič, minister školstva (Smer-SD)  a Martin Fronc, bývalý minister školstva a poslanec NR SR (KDH) . Témami budú : Štrajk učiteľov, mzdové požiadavky, postavenie pedagógov,financovanie školstva a  zmeny pre centrá voľného času .






Témou diskusnej relácie O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 16. septembra o 11.55 na Jednotke bude o konsolidácii a jej dopadoch na občanov .Od októbra zdražejú cigarety, zvýši sa celý rad správnych poplatkov.. Budú peniaze na vyššie platy učiteľov? To sú témy pre ministra financií Petra Kažimíra (Smer-SD) a podpredsedu Výboru NR SR pre financie a rozpočet Jozefa Kollára (SaS). zdravovanie verejných financií .



Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo v nedeľu 16. septembra 2012 budú: minister školstva Dušan Čaplovič (Smer-SD), poslanec NR SR Miroslav Beblavý (SDKÚ-DS) a riaditeľ gymnázia L. Sáru Pavel Sadloň (Asociácia riaditeľov št. gymnázií).Témy:  Štrajk učiteľov ,platy učiteľov a v akom stave sa nachádza školstvo po 20 rokoch?