23. 9. 2012

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA



Hosťami prvej časti relácie V politike, ktorú televízia Ta3 odvysiela v premiére v nedeľu 23. septembra 2012 o 11:00 a v repríze v rovnaký deň o 20:00 a v pondelok 24. septembra 2012 o 13:00, budú minister hospodárstva Ľubomír Jahnátek (Smer-SD) a ministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská (Smer-SD). Témou diskusie bude situácia v súvislosti s metylalkoholom.

V druhej časti relácie budú hosťami ministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská (Smer-SD) a poslanec NR SR Viliam Novotný (SDKÚ-DS). S moderátorkou Ľubomírou Oravovou budú debatovať o situácii v zdravotníctve – platoch lekárov a sestier, rozpočte či jednej zdravotnej poisťovni.



V  diskusnej relácii O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 23. septembra o 11.55 na Jednotke uvidíme  podpredsedu vlády SR a ministra vnútra Roberta Kaliňáka (Smer-SD) a predsedu hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti a poslanca NR SR Igora Matoviča diskutovať na témy : opatrenia na riešenie problémov rómskej menšiny a nové pravidlá verejného obstarávania.



Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo, ktorú televízia Markíza odvysiela v nedeľu 23. septembra 2012 o 13:00, budú poslanec NR SR Igor Matovič (OĽaNO) a podpredseda SaS Ľubomír Galko. Témami diskusie budú rómska problematika, registrované partnerstvá a opozičné vzťahy.