30. 9. 2012

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA


Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia Ta3 odvysiela v premiére v nedeľu 30. septembra 2012 o 11:00 a v repríze v rovnaký deň o 20:00 a v pondelok 1. októbra 2012 o 13:00, budú štátny tajomník ministerstva práce Branislav Ondruš (Smer-SD) a predseda poslaneckého klubu SDKÚ-DS Ľudovít Kaník.
Témami diskusie budú zákonník práce a jeho vplyv na zamestnanosť, ústavný zákon na ochranu práv zamestnancov, návrhy opozície a zvýšenie minimálnej mzdy.

 


V diskusnej relácii O 5 minút 12  nedeľu 30. septembra o 11.55 na Jednotke sa s moderátorkou Martou Jančkárovou  stretnú  ministerka zdravotníctva SR Zuzana Zvolenská (nominantka Smeru-SD) a jej predchodca Ivan Uhliarik (KDH) na tému : Vláda chce jednu štátnu zdravotnú poisťovňu. Tie súkromné sa búria. Hovoria dokonca o protiústavnosti. Podľa opozície by mal dať štát peniaze radšej na platy lekárov, sestier a na nemocnice. Čo prinesie tento zámer vlády poistencom a pacientom?


Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo dňa 30.9.2012 budú: predseda vlády a predseda Smeru-SD Robert Fico a predseda SDKÚ-DS a predseda BSK Pavol Frešo. Témami sú : Osud a budúcnosť Eurozóny a  Konsolidačné opatrenia - bič alebo nevyhnutnosť?