19. 10. 2012

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA



"Považujem Poľsko za nám najbližšiu krajinu. Je to krajina, kde som bol najviac v živote, a myslím, že som tu bol aj najviac v úlohe prezidenta."
Václav Klaus

Yeah, pamätám si na ten deň,
bol to 8. október,
vtedy sa zastavil čas,
prvý krát ja a ty, fotenie pre adidas,
pamätáš, vôbec sa mi nechcelo prísť,
ale bola si tam ty,
dlho som ťa nevidel, ako by dopadol tento príbeh keby neprídem

Navždy ťa budem lúbiť, budem pri tebe stáť
Navždy ťa budem lúbiť, budem pri tebe stáť
Navždy ťa budem lúbiť, budem pri tebe stáť
Navždy s tebou, navždy s tebou, navždy s tebou

Sedeli sme v aute spolu, naše nohy sa dotýkali… phe…
Hovorím si “čo sa deje…”

Večera s ňou v Prahe v Kogu, sedíme tam v našom rohu, držím jej ruku a som šťastný,
za osmy október ďakujem Pánu Boh
Patrik Rytmus Vrbovský

„V športových novinách uvidíte aj rozhovor s futbalistom Robertom Makom, ktorý cez víkend vynadal cez tvajter trénerovi Norimbergu.... Bol to omyl, bolo tam napísané twitter a ja som to zle prečítal. Prečítal som to po anglicky.“

Patrik Švajda

"Znamená to, že Nóri naozaj majú zmysel pre humor. EÚ možno dostala cenu za mier, no určite nie za prosperitu. Vytvorila totiž chudobu a nezamestnanosť pre milióny ľudí. V posledných dvoch rokov vytvorila veľké nepriateľstvo medzi juhom a severom Európy. Pozrite sa na frau Merkelovú a jej privítanie nacistickými zástavami v Aténach. Po tom, ako Van Rompuy s radosťou išiel do vojny s Líbyou a Kaddáfím, je zisk Nobelovej ceny mieru smiešny."
Nigel Farage, britský europoslanec
 

 "Udělení ceny EU je vrchol pokrytectví. Unie  rozhodně nepřispívá míru a není ani demokratická. Tím, že svobodu a demokracii deprimuje, připravuje nepřátelství mezi národy."
Petr Hájek


„ Dnešná opozícia má príležitosť a je v stave, aby po roku 2016 vládla. Sú mnohé témy, na ktorých sa zhodneme. Dokážeme byť dobrou a funkčnou alternatívou voči Robertovi Ficovi Myslím si, že od roku 2016 vie pravica postaviť funkčnú a schopnú vládu. O tom som presvedčený."
Richard Sulík


"Za Vladimírom Iljičom Leninom a Josifom Vissarionovičom Stalinom ďaleko zaostávam, musím sa ešte veľa snažiť. Mali pred sebou obrovské úlohy. Odkaz sovietskych vodcov by sa nemal démonizovať, Lenin vytvoril sovietsky štát a Stalin ho upevnil. Kto vie, ako nás budú dejiny po polstoročí hodnotiť? Ak zvíťazí pohľad Západu, tak som horší ako Stalin, ktorý chodil po uliciach a lovil, požieral ľudí, obzvlášť ženy. Svoje vlastné dejiny pritom západná Európa nekritizuje. Prečo nám teda zakazujú pociťovať hrdosť, že sme mali sovietsku ríšu?"
Alexandr Lukašenko

"Pani ministerka, to, čo ste sem priniesli, je absolútna zvrátenosť. Každý, kto za toto zahlasuje je chrapúň a dement a nemá tu čo robiť. Chcem veriť, že to premiér Fico nevidel. Neverím, že vedel, čo ste sem priniesli." 
Alojz Hlina