30. 11. 2012

RTVS NEWS

RTVS NEWS




Zdravotné stredisko a jedáleň v sídle Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS), v Slovenskej televízii v Mlynskej doline v Bratislave čakajú stavebné úpravy. Zmenia sa totiž na sídlo úradníkov verejnoprávneho média. Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania, ktoré zverejnil vestník verejného obstarávania 27. novembra. V zadaní verejnej súťaže na stavebné práce sa ďalej uvádza, že víťaz konkurzu kompletne zmodernizuje priestory tak, aby mohli slúžiť administratíve RTVS. Firma, ktorá vyhrá súťaž s kritériom ekonomicky najvýhodnejšej ponuky, zároveň vymení celú fasádu stavby. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH je 3 050 000 eur, pričom lehota na vykonanie zákazky od uzatvorenia zmluvy je určená na 240 dní. Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť je do 14. januára 2013 do 9:00.
"RTVS vyhlásila verejné obstarávanie na stavebné úpravy objektu zdravotného strediska a stravovacieho zariadenia v areáli v Mlynskej doline pre plánované vysťahovanie výškovej budovy. Do zrekonštruovaného objektu plánuje RTVS presťahovať aj niektoré administratívne zložky, ktoré momentálne sídlia v budove Slovenského rozhlasu na Mýtnej ulici," uviedol pre agentúru SITA hovorca RTVS Richard Šümeghy. RTVS opakovane zdôrazňuje, že administratívu potrebuje umiestniť v jednej budove pre havarijný stav výškovej budovy STV v Mlynskej doline a preto, lebo chce efektívnejším využitím administratívnych priestorov znížiť prevádzkové náklady. "Rekonštrukcia objektu zdravotného strediska a stravovacieho zariadenia v areáli v Mlynskej doline je preto nevyhnutná a bola dlhodobo plánovaná," dodal pre SITA Šümeghy.

© 2012, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané