14. 11. 2012

TASR NEWS

TASR NEWS




Tlačová agentúra Slovenskej republiky (TASR) posilnila svoj tím o nového riaditeľa Úseku obchodu a marketingu. Stal sa ním Ing. Richard Jajcay, MBA, ktorý naposledy pôsobil ako člen predstavenstva a zástupca generálneho riaditeľa Ecopress, a. s.

„Nový šéf obchodu bude pre TASR veľkým prínosom. Aj vďaka jeho bohatým skúsenostiam a jasným predstavám o fungovaní úseku obchodu a marketingu očakávame, že verejnoprávna tlačová agentúra ponúkne svojim odberateľom ďalšie zaujímavé služby a produkty a ešte viac si upevní líderskú pozíciu na slovenskom agentúrnom trhu,“ povedal generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník.
Jajcay v minulosti pôsobil v manažmente viacerých úspešných spoločností v oblasti reklamy a médií. Pracoval ako Media Planning Director v Unimedia, s. r. o., bol riaditeľ Bontonland, a. s. a člen predstavenstva Bonton, a. s., pôsobil na vedúcich postoch aj v reklamnej agentúre CD Oglivy &Mather, s. r. o. a Creative Department, s. r. o. V rokoch 2007 – 2009 zastával pozíciu riaditeľa pre stratégiu obchodu a marketingu v Perex, a. s., neskôr bol člen predstavenstva a zástupca generálneho riaditeľa vo vydavateľstve Ecopress. Od roku 2008 je aj členom výboru SOZA.
Tlačová agentúra Slovenskej republiky (TASR) je lídrom na slovenskom agentúrnom trhu. Mesačne odvysiela cca 14.000 textových správ, tisíce fotografií, stovky videí a zvukov. Okrem toho je prevádzkovateľom spravodajského portálu Teraz.sk a Webmagazin.sk.


Copyright © TASR 2012