25. 2. 2013

MARKÍZA NEWS

MARKÍZA NEWS

Vysielateľ súkromnej televízie Markíza dnes spúšťa v poradí svoj štvrtý televízny program na Slovensku. K plnoformátovej stanici a tematickým televíziám Doma a Dajto dnes pribudne televízia Fooor, ktorá začne svoje vysielanie o 17.25 h americkou komédiou Prázdniny v Amerike.
"Na divákov čaká lavína humoru v tých najlepších sitcomoch, filmových komédiách a zábavných reláciách," avizuje Markíza prostredníctvom svojho PR oddelenia.
Zo zverejneného programu vyplýva, že chce televízia postaviť svoj program tak na starších zábavných programoch, ako aj na premiérových sitcomoch, ktoré v súčasnosti vysielajú televízie v USA. Diváci v jej programe objavia Frasiera a Priateľov, ale aj tretiu sériu seriálu Chuck a či komediálny seriál Community. Postupne by mali na televízií Fooor pribudnúť aj ďalšie sitcomy ako Mike a Molly či Môj nový tučný život (Drop dead diva).
Signál novej televízie sa bude šíriť prostredníctvom satelitných, káblových a IPTV operátorov. Naposledy sa portfólio mediálnej skupiny CME, ktorá vlastní TV Markíza, rozšírilo v auguste 2012, kedy pribudla televízia Dajto orientovaná hlavne na mužov.


Copyright © TASR 2013