15. 4. 2013

WAU začala dnes vysielať

WAU začala dnes vysielať

Nová televízna stanica WAU začala dnes vysielať. Tretia stanica zo skupiny JOJ rozšírila ponuku komerčných televízií JOJ a PLUS. WAU naštartovala vysielanie o 6:00 záznamom z nedeľného finále Miss Slovensko. Ako ďalej agentúru SITA informoval hovorca TV JOJ Jozef Gogola, program televízie tvoria rôzne reality šou, magazíny o životnom štýle, relácie o bývaní, varení, nakupovaní, o svadbách, prípravách na rodičovstvo, chudnutí, o plastických operáciách a ďalších témach. Ako v marci uviedol k pripravovanému štartu televízie generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský, chcú sa "výrazne odlíšiť od konkurencie, ktorá na svojej ženskej stanici oslovuje skôr starších divákov, našou prioritou sú reklamne atraktívnejšie mladé ženy."
"Medzi najväčšie akvizičné programové ťaháky patria premiérové časti šou Skutočné paničky, či exkluzívne premiéry relácií, ktoré sa na Slovensku doteraz nevysielali ako Ty schudni a ty priber, Extrémne premeny - nevesty, Naša svadba, Plastický chirurg z Beverly Hills, Kardashianky a ich rodina," uviedol ďalej vedúci PR TV JOJ Gogola. Doplnia ich romantické seriály a filmová tvorba. Vlastnú tvorbu zastúpi každý pracovný deň magazín TOP STAR, ktorý sa bude vysielať iba na TV WAU. Doplnia ju vlastné relácie Nákupné maniačky, Páli jej to!, Supermama, Varenie s Luciou a v budúcnosti aj ďalšie formáty. V predpremiére bude televízia vysielať aj denný seriál Deň a Noc a na obrazovku sa vrátia v reprízach i seriály Keby bolo keby a Odsúdené. Viac možno nájsť na webstránke http://wau.joj.sk/.
TV JOJ vstúpila na televízny trh v marci 2002, stanica PLUS začala vysielať v októbri 2008.
 

©2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.