12. 5. 2013

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

V relácii Ta3 V politike 12. mája 2013 moderátorka Ľuba Oravová príviíta týchto hostí : Pavol Paška, predseda NR SR (Smer-SD) a Pavol Hrušovský, predseda poslaneckého klubu KDH.

Témy: Riešenie situácie okolo generálneho prokurátora, prijatie novely zákona o ústavnom súde, postup predsedníčky Ústavného súdu, ďalšie kroky vlády a opozície, voľba šéfa NKÚ, kandidát Ľudovej platformy, voľby do VÚC.

 
Plán zavedenia jednej zdravotnej poisťovne mešká. Podľa ministerky zdravotníctva však proces pokračuje. Uspeje Slovensko v prípadných arbitrážach? Sledujte nedeľný duel ministerky zdravotníctva SR Zuzany Zvolenskej (nom. Smeru-SD) a člena Výboru NR SR pre zdravotníctvo Ivana Uhliarika (KDH) v diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12.

Po mesiacoch učitelia opäť vyšli do ulíc. Žiadajú každoročné navyšovanie peňazí do zanedbaného školstva o 200 miliónov eur. Rovnako ako opozícii sa im tiež nepozdáva Správa o stave školstva, ktorú rezort vypracoval. Diskutovať budú minister školstva, vedy, výskumu a športu SR Dušan Čaplovič (Smer-SD) a člen Výboru NR SR pre vzdelávanie, vedu, mládež a šport Peter Osuský (SaS).
Sledujte diskusnú reláciu O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 12. mája 2013 o 11.55 na Jednotke.


Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo, ktorú televízia Markíza odvysiela v nedeľu 12. mája 2013 o 13:00, budú: predseda NR SR Pavol Paška (Smer-SD) a predseda SaS a bývalý predseda NR SR Richard Sulík.
Témy: 1) Situácia v eurozóne
2) Aktuálna politická situácia na domácej pôde