24. 5. 2013

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA
„Samozrejme, že Stalin mal svoje excesy. Krajinu však prebral v porevolučnom čase s mnohými špiónmi, nepriateľmi a zradcami. Bolo nevyhnutné vybudovať krajinu a urobiť tieto veci. Musela vládnuť železná päsť. Áno, zomreli aj nevinní ľudia. To sa však stáva."
Iľja Bryzgalov ,brankár ruskej hokejovej reprezentácie

„Revolúcia ale občanom toaletný papier zaistí, zásobíme trh tak, že sa situácia upokoj. “
Alejandro Fleming, venezuelský minister obchodu


"O výsledkoch agentúry MVK sa hovorilo pár dní v kuloároch, takže po ich zverejnení sme už neboli prekvapení.Je potrebné sa zamyslieť nad tým kto bol jeho zadávateľom a kto ho platil Práve táto otázka z pohľadu výsledkov strany v prieskume dôležitá. Najmä preto, že kľúčovým spolupracovníkom agentúry MVK je jeden z odídencov SaS."
SaS



"O dianí v parlamente vedia viac technici a čašníci v bufete...nezaslúžite si ani, aby sa tu svietilo... hádžeme uterák na drogovú problematiku."
Alojz Hlina


„ Ja ti poviem tak, že my sme tu za štyri mesiace vybrali päťku, päť miliónov, a sme tu. Vybral to jeden človek stále a čo. Celé to je o tom, že ja ti poviem, na čom sa zakladá tento ojeb. Tento ojeb sa zakladá na tom, že ty, keď máš, keď si neni, keď vieš, ako čo si oni všetko môžu dovoliť, policajti a celkovo vyšetrovatelia, tak vieš proste, že ten systém je o kokote. Keby sme žili v komunizme, tak si to nikdy v živote nedovolíš, lebo demokratizmus je v tom na p..u, že ty máš slobodu sa brániť... Každý tuší, že to je ojeb, ale to ešte všetci iba tušia. A to ešte musia dokázať... aj na AB-čke sme tak vybrali, šak na AB-čke sme vybrali 5 miliónov eur do pi.., plus ešte k tomu sme vybrali, hentam vybrali 470, no 440 na DPH... vybrali sme aj 200 a ešte 9-tisíc euro nám prišlo vtedy na začiatku, čo bolo akože oficiálne. „
Alexandr Salmanov


"Nemci už poslali kavalériu do Maďarska - a to vo forme tankov. Nech neposielajú, to je naša prosba. Nebol to dobrý nápad, neosvedčil sa."
Viktor Orbán


"Znevážili ste posvätné miesto parlamentu, prekročili ste všetky medze, ešte nikto tu drogu nepoužil."
Pavol Hrušovský


„ V tom, čo sa píše v novinách o kauze tunelovania vojenského spravodajstva sa nevyzná ani divá sviňa.“
Robert Fico


„ Smali sa mi prečo rapujem a ja sledujem ako zatal napredujem, nefetujem, motivujem mladých ľudí, snažím sa im zmenit pohlad, trochu ich nabudiť. Ukázať im, objaviť sam seba a nebludit v tomto labirinte lži, kde chce každý kokot šeckých sudiť“.
Rytmus