9. 6. 2013

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA


Moderátorka Ľuba Oravová si do relácie V politike 9. júna 2013 pozvala týchto hostí : Robert Kaliňák, minister vnútra (Smer-SD), Peter Žiga, minister životného prostredia (Smer-SD) , József Nagy, bývalý minister životného prostredia (Most-Híd) Do diskusie sa zapoja aj prezident Policajného zboru Tibor Gašpar a Alexander Nejedlý, prezident Hasičského a záchranného zboru
Témou bude aktuálna povodňová situácia na Dunaji – mimoriadna situácia v Bratislave, Devíne, na dolnom toku Dunaja, záchranárske a bezpečnostné opatrenia, protipovodňové opatrenia a ďalšie kroky vlády riešenie situácie po opadnutí vody, pomoc postihnutým ľuďom. 
 

Pravidelná živá diskusná relácia RTVS O 5 minút 12 na Jednotke bude v nedeľu 9. júna venovaná hlavne povodniam a ich následkom. Pozvanie moderátorky Marty Jančkárovej do štúdia prijali podpredseda vlády SR a minister vnútra Robert Kaliňák (Smer-SD) a podpredseda strany a poslanec NR SR Zsolt Simon (Most- Híd).
Témy:
1. Aktuálna povodňová situácia na Dunaji - stav, opatrenia, riešenie následkov
2. Aktuálna politická situácia

 

Hosťami Zlatice Puškárovej v poslednom vydaní relácie Na telo v tejto televíznej sezóne, ktorú televízia Markíza odvysiela v nedeľu 9. júna 2013 o 13:00, budú: predseda vlády a predseda Smeru-SD Robert Fico a podpredseda NR SR a predseda KDH Ján Figeľ.