9. 8. 2013

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA

"Pan ministr Balvín měl poněkud naivní romantickou představu, že by bylo dobře, aby byly v kultuře obsazovány otevřeným výběrovým řízením. Ale jak se ukazuje, kulturní fronta toho nežádá. Kulturní fronta žádá toho, aby z jejich středu se vždycky vybral jeden předem určený zájemce, nejlepší osoba, a tak toho budou mít."
Jiří Rusnok, premiér ČR


"Rozprával som sa s príslušnými krasnodarskými orgánmi. Bloodhound Gang si balia kufre, títo idioti nebudú vystupovať na Kubani."
Vladimir Medinskij ruský minister kultúry ,ktorého nahnevalo, že si basgitarista Jared Hasselhoff na štvrtkovom koncerte v ukrajinskej Odese vopchal do spodkov ruskú vlajku.

„ Matica slovenská dostane od štátu ročne menej peňazí, ako dvojica komikov pripravujúcich humoristickú reláciu Nikto nie je dokonalý. „
Marián Tkáč


„.Ak bude premiér Fico kandidovať na prezidenta a vyhrá, bude musieť vzniknúť úplne nová vláda, s novým programovým vyhlásením, bude musieť požiadať o dôveru parlamentu, všetko ako po parlamentných voľbách. V takom prípade je súčasná Ficova vláda už vlastne len dočasná a premiér v skutočnosti dosluhuje.“
Martin Fedor