29. 10. 2013

Je to len Fooor ?

Je to len Fooor ?


 


Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR) zatiaľ neeviduje oznámenie o ukončení vysielania programovej služby TV Fooor. O možnom konci najmladšej televíznej stanice z portfólia Markíza group informoval v dnešnom vydaní denník Nový Čas. Markíza zatiaľ správu bližšie nekomentuje. Podľa vedúcej PR TV Markíza Tatiany Tóthovej v súčasnosti je pre Markízu prioritou posilnenie Doma a Dajto. Ako ďalej agentúru SITA informovala hovorkyňa RVR Lucia Jelčová, digitálni vysielatelia musia ukončenie vysielania programovej služby licenčnej rade oznámiť. "Povinnosť oznámiť rade ukončenie vysielania programovej služby sa viaže ku dňu, kedy sa prestal šíriť signál koncovému užívateľovi," konštatovala Jelčová.
Nový Čas dnes informoval, že po nástupe nového generálneho riaditeľa Matthiasa Setteleho prechádza televízia radikálnymi zmenami. Chystá sa škrtať nielen v radoch zamestnancov, ale aj v programovej štruktúre. Umieračik pravdepodobne zazvoní nad najmladšou stanicou skupiny Markíza, Fooor. Z televízie koncom októbra presunú seriály Priatelia, Frasier či Teória veľkého tresku na silnejšie kanály Dajto a Doma. Presuny najlepších sitkomov z televízie jednoznačne naznačujú jej zánik, dodáva denník.
Nový kanál skupiny Markíza Fooor začal vysielať 25. februára tohto roka


©2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané