4. 10. 2013

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA



"Že nám berú zo zimáku železo, zatiaľ neriešim. Ale to, že každý súper v Kladne berie body, mi začína prekážať ."
Jaromír Jágr po tom, čo prichytil rómskeho spoluobčana, ako kradne železo z tamojšieho štadióna.

„ Našimi cieľovými zákazníkmi sú klasické rodiny Nezaradili by sme homosexuálny pár do niektorej z televíznych reklám, pretože sme za tradičnú rodinu . Ak homosexuálni ľudia majú radi naše cestoviny a našu komunikáciu, môžu ich jesť. Ak nemajú radi, čo hovoríme, môžu jesť iné."
Guido Barilla



Reforma sektora je kľúčovou zložkou... bezpečnostného sektora je kultúrnou zložkou... kľúčovou pri vývoji a tvorve fungujúceho právneho štátu.
Ivan Gašparovič v OSN


„ Áno, je to moje auto. No a čo teraz? Bolo to v piatok, keď máme pracovný čas do 14. hod. Bolo to po pracovnom čase. Bol som si vedomý, že tam nemá kto chodiť, keď nie sú úradné hodin. Bolo tam miesto, takže nevidím v tom absolútne žiadny problém. „
Ján Mlynár,prednosta Mestského úradu vo Vrútkach po tom , ako v dvoch prípadoch parkoval na mieste vyhradenom pre invalidov


„Títo dvaja obrancovia môžu hrať za Brezovú pod Bradlom - so Štefánikom. Graňák? Toho nezaplatíš! Ten zarobí v Diname viac ako dva útoky u nás. Bicek s Pašekom by stáli pár korún. A oni kúpia z drerva vytesaného, čo v Litoměřiciach plnil minerálky. Škoula!"
Jozef Golonka

"Ak žena šoféruje auto, nielen z čírej nevyhnutnosti, môže to mať negatívne fyziologické dôsledky; praktické a fyzilogické lekárske štúdie preukazujú, že to automaticky vplýva na vaječníky a tlačí panvu nahor.Preto sa domnievame, že tie, ktoré pravidelne šoférujú, majú deti s klinickými problémami rôzneho stupňa."
šajch Sálih al-Luhajdán ,saudskoarabský klerik

„Inak ale aj keby som nejakú akciu pre niekoho moderoval, čo by na tom bolo zlé? Keď človek robí v médiách - nemôže mať svoj vlastný politický názor? Čo keby som aj bol „ľavičiar" - nemám preto právo robiť svoju prácu? Prečo sa polarizujeme?? Budem nadávať na suseda a hádzať mu špaky na pozemok len preto lebo volil SMER ? Je preto zlý človek? Pre mňa nie sú dôležití politici ale ľudia, pre ktorých to podujatie budem moderovať - nie som naivný - áno možno si tam prihreje niekto svoju polievočku, ale najdôležitejšie je, že sa tým pomôže človeku."
Gregor Mareš


„Zhruba tri týždne dozadu sme dostali informáciu, že sa organizujú prostriedky na moju diskreditáciu. Súviselo to s mojou neústupčivosťou voči zmierneným pokutám, kde to organizuje nejaký zväz a my sme to dostali od iného zväzu, ktorý bol pozvaný do toho zoskupenia a ten to odmietol. Mená osôb a tých zväzov vedia všetci tí, ktorí to majú vedieť. Podrobnosti mám v zložke, ktorú mám pri sebe.
Ľubomír Jahnátek



„Pán Jakubec uráža a ubližuje strašne veľa ľuďom. Pre neho sú vhodné len dve inštitúcie. Blázninec, alebo väzenie.“
Peter Stašák


"Je ich v USA 300 miliónov. Podobne ako svojho času Nemecko si začínajú myslieť, že sú špeciálnou rasou, špeciálnou krvou, špeciálnou výnimočnosťou a mali by nastoliť vo svete poriadok a každého priviesť k rozumu. Nikdy som si nemyslel, že muž, ktorý vzišiel z chudobných pomerov, bude schopný takej rétoriky. Čierni boli ešte nedávno otrokmi a teraz hovorí o nejakej výnimočnosti.“
Alexander Lukašenko