17. 12. 2013

Ein Gespenst geht um in Europa

Ein Gespenst geht um in Europa 



Odpor VIVA.
Zdravim,
po dohode a intenzivnom rokovani s radiom VIVA, sa ideme pokusit zvratit tento nechutny precedens, ked Vam len tak mocensky aparat ukradne radio. Dnes to je radio, zajtra to bude pekaren, potom autoservis, atd...Priatelia ivedomme si ze financne skupiny postupne sa snazia ovladnut medialny priestor, co ma nedozierne implikacie, v uz aj tak velmi zatemnenej spolocenskej klime pripominajuc Orwelove nocne mory.



Preto sa naskyta azda jedinecna moznost, utilizovat medialny priestor nato aby co najviac ludi dozvedelo o palcivom probleme radia VIVA, o problemoch spolocnosti, o Memorande slobodneho obcana, o temach o ktorych sa nehovori a o temach ktore sa musia otvorit aby bola nadej na vyliecenie nasej spolocnosti s dopredu naockovanej choroby mocipanov, ktorej zhubny vplyv pocitujeme poslednych 24 rokov (a nielen to).

Preto sme sa dohodli na nasledovnom (prosim o sirenie a zdielanie): tychto 14 dni to musime roztocit na plne gule, bo tato sanca sa uz nemusi nikdy opakovat cim skusime radio VIVA zachranita nastolit tak dlhodobo udrzatelny pristor pre obcianske temy.

RAdio VIVA otvori medialne kanaly na sprostredkovanie informacii a tem, ktore su zamerne tabuizovane a selektovane ako politicky nekorektne.
Pripravi sa publicsticky blok, o tych najpalcivejsich temach ktore suzuju SLovensko
Pripravi formou intenzivnych sprav informovanie verejnosti o tom akym sposobom sa rozkrada nasa krajina
Pripravi sa denna hodinova relacia Nocne Mlcanie, kde sa opat budu diskutovat tie najcitlivejsie temy
Takisto sa pripravi informacny blok
BUde sa informovat o udernej peticii ktora uz teraz ma 30000 podpisov
BUde sa informovat o MSO

takze sumarne sa upravi koncept radia VIVA (samozrejme s ohladom na typologiu posluchacov Radia VIVA) aby sa zacali siirt medzi obcanov informacie, aby sa s nimi mohli stotoznit/odmietnut, aby sa zacla sirit pravda, ktora je tak zamlciavana a utlacana.

Nasa uloha je jednoducha ale velmi dolezita: informujte, sirte, zdielajte, mobilizujete, vysvetlujte...aj na uliciach.
Dohodli sme sa ze kazdy den kazdy vo svojom meste zoberie sviecky a zapali ich na podporu tohto boja, porozprava sa so svojimi krajanmi, ozrejmi situaciu, vysvetli dovody, odfoti zapalene sviecky a odosle fotky do RADIA VIVA, ktore bude takto zdielat spolupratricnost nas vsetkych. Je to to minimum co v tychto predvianocnych casoch mozeme urobit, tak to UROBME.

KAzdy den, chodte na trhy, chodte medzi ludi a zapalne hromadne na jednom mieste sviecky a odfotte to a poslite na FB stranku VIVA, poslite NA FB, zdielajte, poslite mailom na VIVA a podobne..a informujte, rozpravajte sa.