13. 12. 2013

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS



Poľská režisérka Agnieszka Holland nakrúti štvordielny miniseriál podľa knihy Rosemary má dieťatko (1967), ktorej autorom je zosnulý americký spisovateľ Ira Levin. O scenár sa postarajú James Wong a Scott Abbott. Seriál spoločnosti NBC začnú nakrúcať v januári v Paríži. "Príbeh sme zmodernizovali a presunuli do Paríža, ale i naďalej ostáva verný duchu klasického románu Iru Levina," uviedla prezidentka NBC Entertainment Jennifer Salke. Kto si v pripravovanom seriáli zahrá, zatiaľ neprezradili.
Rosemary má dieťatko sa dočkalo už filmového spracovania. Snímku o mladom manželskom páre, ktorý sa presťahuje do nového bytu, pričom sa okolo nich začnú diať podivuhodné veci, nakrútil v roku 1968 režisér Roman Polanski. Hlavnú ženskú postavu, Rosemary Woodhouse vo filme stvárnila Mia Farrow a jej manžela Guya zas John Cassavetes.

© 2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.