17. 2. 2014

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS


Regionálna Západoslovenská televízia (ZSTV) dnes prerušila svoje vysielanie. Spoločnosť ZOE MEDIA, ktorá sa nedávno stala jej vlastníkom, tvrdí, že vypla vysielanie televízie aj jej webovú stránku pre viaceré sporné právne a ekonomické dedičstvá bývalých vlastníkov média. Vrátiť sa chce pod novým názvom i logom, informoval TASR riaditeľ ZOE MEDIA Petr Komínek.
      "Vzhľadom na to, že prioritou občianskeho združenia ZOE MEDIA, ako združenia, zakladajúceho si na čistote akýchkoľvek ekonomických i medziľudských vzťahov a pracujúceho na nespochybniteľných pilieroch práva, etiky a morálky, je snaha o vlastný čistý štít, rada združenia rozhodla o dočasnom vypnutí vysielania pod logom ZSTV," uviedol Komínek.
      Občianske združenie podľa slov riaditeľa pokračuje v prípravách na vysielanie obdobného programu pod vlastnou značkou. Komínek vraví, že dominantné budú správy, dokumenty, diskusie k aktuálnym témam či filmom. Televízia chce tiež ponúknuť priame prenosy z kresťanských aktivít slovenských a zahraničných cirkevných zborov, napríklad nedeľné bohoslužby bez akejkoľvek väzby na konkrétnu cirkev.

Copyright © TASR 2013