14. 3. 2014

VOĽBY NAŠE PREMILENÉ

VOĽBY NAŠE PREMILENÉ



Počas volebnej noci v sobotu po 22. hodine odvysiela Rádio Expres niekoľkohodinové špeciálne volebné štúdio venované prvému kolu prezidentských volieb. S moderátorom Braňom Závodským prinesie naživo priebežné aj konečné neoficiálne výsledky volieb a rozhovory s prezidentskými kandidátmi. Priamo vo volebných centrálach bude mať Expres svojich redaktorov, ktorí budú prinášať aktuálne dianie v štáboch jednotlivých kandidátov počas sčítavania hlasov. Špeciálne volebné štúdio (aj v prípade druhého kola prezidentských volieb) štartuje v sobotu o 22. hodine a potrvá až kým nebudú spočítané všetky hlasy. Všetky relevantné informácie z prezidentských volieb bude Rádio Expres rovnako kompletne pokrývať aj v samotnom spravodajstve.





Slovensko volí prezidenta a s RTVS budete pri tom. Špeciálne volebné vysielanie sa začína v sobotu 15. marca o 21:55 na Jednotke a tiež na Rádiu Slovensko, moderujú ho Ľubomír Bajaník, Juraj Jedinák a Martin Strižinec. RTVS bude vysielať bez prerušenia až do momentu, keď bude jasný výsledok prvého kola prezidentských volieb.
Prinášať budeme priebežné výsledky volieb, redaktori televízneho a rozhlasového spravodajstva budú do vysielania naživo vstupovať z volebných štábov. Pozvanie do zajtrajšieho volebného štúdia prijali analytici Martin Slosiarik, Jindřich Bardon, Erik Láštic a Rastislav Tóth.
V nedeľu 16. marca o 9:00 RTVS ako prvá naživo odvysiela špeciálne volebné štúdio, do ktorého budú v prípade konania 2. kola volieb pozvaní dvaja postupujúci kandidáti. Vysielať sa bude na Jednotke, ako aj na Rádiu Slovensko s moderátormi Ľubomírom Bajaníkom a Martinom Strižincom. Volebné štúdio RTVS pripravila v interných kapacitách pod vedením Tibora Malceva.
Vysielanie z volebného štúdia s Jurajom Jedinákom v nedeľu o 10:00 preberú aj všetky regionálne okruhy Rádia Regina.
 

Markíza pripravila na 10:00 Prezidentské voľby - Mimoriadnu reláciu , ktorá by však podľa programu mala trvať 5 minút, pretože o 10:05 už ide Harry Potter a väzeň z Azkabanu .
TV JOJ pripravíla na tento deň film s príznačným názvom Môj život v ruinách .