1. 4. 2014

Fools' Day

Fools' Day

Vydavateľstvo Ecopress vedie oddnes Vladimír Mužík. Informuje o tom vydavateľ denníka Hospodárske noviny, spoločnosť Ecopress na svojom webovom portáli hnonline.sk. Vladimír Mužík strieda na čele vydavateľstva doterajšieho generálneho riaditeľa Milana Mokráňa, ktorý po dohode s vedením MAFRA opustil svoju pozíciu k 31. marcu. Mužíka do pozície výkonného riaditeľa nominovalo vydavateľstvo MAFRA z mediálnej divízie Agrofertu, ktorému Ecopress patrí.
"Dlhoročný mediálny manažér a novinár Vladimír Mužík má skúsenosti z vrcholných redakčných pozícií na Slovensku aj v Českej republike. Pôsobil okrem iného ako riaditeľ spravodajstva televízie Nova, šéfredaktor slovenského Nového Času aj českého denníka Blesk. Pred nástupom do Ecopressu bol riaditeľom nových médií slovenskej TV JOJ," informuje Ecopress. Mužík sa podľa vlastných slov na spoluprácu s novými kolegami teší a verí, že spoločne posilnia "postavenie vydavateľstva Ecopress medzi mediálnymi domami na Slovensku", uvádza správa zverejnená na hnonline.sk Ecopress.
Ecopress a. s. vydáva denník Hospodárske noviny a odborné tituly Zdravotnícke noviny, Stratégie, Obchod, Sestra, Diabetik, Student Life, Horeca magazine a ďalšie.

2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané