30. 5. 2014

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS

Bratislava privíta v sobotu šiestu púť katolíckych médií. Uskutoční sa na Kapitulskej ulici, kde má väčšina katolíckych médií svoje redakcie. "Mediálna púť je príležitosťou stretnutia tvorcov katolíckych médií so svojimi čitateľmi, divákmi a poslucháčmi. Zároveň je to priestor na prejavenie vďaky tým, ktorí sú v mediálnom svete svedkami úcty k pravde a k evanjeliovým hodnotám," povedal dnes pre agentúru SITA hovorca Konferencie biskupov Slovenska Jozef Kováčik.
Program sa začne o 13:00 v sídle TV LUX na Prepoštskej 5 v Bratislave. Brány otvorí v rovnakom čase aj ich pobočka v Banskej Bystrici na Kapitulskej 21. Návštevníkov privítajú tváre z televíznej obrazovky. V programe budú živé vstupy do vysielania z Bratislavy i z Banskej Bystrice, prehliadky priestorov televízie, sprievodné aktivity vo dvore televízie.
V rámci púte bude Deň otvorených dverí v TV LUX. Svoje priestory sprístupní aj Tlačová kancelária KBS a Lux communication – Spoločenstvo pre šírenie hodnôt evanjelia v médiách. Jedinečnú možnosť získajú všetci návštevníci na nádvorí KBS. Počas akcie, kde bude možné stretnúť pracovníkov katolíckych masmédií, budú mať všetci možnosť odfotiť sa s maketou Svätého Otca Františka v plnej veľkosti. Ďalším lákadlom bude možnosť pochutnať si na biskupskom chlebíčku a kávičke. Na Kapitulskej ulici bude pripravený hudobno-zábavný program pre deti a tvorivé dielne. Súčasťou programu budú aj koncerty.

©2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.