19. 6. 2014

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Záverečná, piata sezóna amerického seriálu Impérium - Mafia v Atlantic City (2010) sa bude odohrávať sedem rokov po udalostiach zo záveru štvrtej série. Prezradil to herec Michael Kenneth Williams, ktorý v seriáli stvárňuje Alberta "Chalkyho" Whitea. "Dej sa posunie o sedem rokov dopredu, čo je dôvod, prečo mám teraz bradu. Veľká hospodárska kríza sa začala a dni vyleštených topánok a drahých oblekov sú dávno preč," vyhlásil Williams. Presný termín premiéry piatej série Impéria zatiaľ nie je známy, malo by to však byť na jeseň.
Seriál Impérium - Mafia v Atlantic City sa odohráva v USA počas prohibície, pričom v hlavnej úlohe v ňom účinkuje Steve Buscemi, ktorý stvárňuje Nuckyho Thompsona. Okrem neho a spomínaného Williamsa si v seriáli zahrali napríklad aj Michael Pitt, Kelly Macdonald, Michael Shannon, Shea Whigham, Michael Stuhlbarg, Stephen Graham, Ron Livingston, Patricia Arquette, Jeffrey Wright či Gretchen Mol. Medzi výkonnými producentmi sú okrem iných tiež Martin Scorsese a Mark Wahlberg, pričom prvý menovaný režíroval aj pilotnú epizódu. Seriál získal zatiaľ 17 cien Emmy a dva Zlaté glóbusy.

2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.