21. 7. 2014

MEDIA NEWS


 
Americký herec, režisér a hudobník Malcolm-Jamal Warner, známy predovšetkým ako Theo Huxtable zo seriálu Show Billa Cosbyho (1984 - 1992), sa objaví v seriáli Zákon gangu (2009). Štyridsaťtriročný rodák z Jersey City stvárni Stickyho, člena motorkárskeho gangu Grim Bastards a pravú ruku ich šéfa T.O. Crossa v podaní Michaela Beacha. Ako uvádza magazín The Hollywood Reporter, Warner sa objaví najmenej v dvoch epizódach záverečnej siedmej série, vrátane úvodnej časti. Okrem neho sa v seriáli premiérovo predstavia aj Marilyn Manson, Annabeth Gish a Courtney Love.
Malcolm-Jamal Warner účinkoval v mnohých seriáloch a televíznych filmoch. Diváci a diváčky ho môžu poznať aj ako Malcolma McGeeho zo seriálu Malcolm & Eddie (1996 - 2000). Okrem toho si zahral aj v trileri Zóna úniku (1994), snímke Zoznam (2007) či dobrodružnom filme Mačacie zlato (2008). Predstavil sa aj vo videoklipe Michaela Jacksona k piesni Liberian Girl. V roku 1986 ho za úlohu v spomínanom seriáli Show Billa Cosbyho nominovali na cenu Emmy.


©2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.