24. 7. 2014

RTVS NEWS

RTVS NEWS

Rozhlas a televízia Slovenska a JMB Film and TV Production Bratislava, spoločnosť s ručením obmedzeným sa dohodli, že RTVS navýši svoj finančný koprodukčný vklad RTVS na pôvodnú rozprávku: “Láska na vlásku o 100.000.- Eur vrátane DPH a vecného vkladu o 201.601.-Eur v nasledovnom znení:
Finančný vklad RTVS pri výrobe Audiovizuálneho diela predstavuje sumu vo výške 430.000.- Eur vrátane DPH (slovom: štyristotridsať tisíc Eur). RTVS poskytne vecné plnenie (zapožičanie kostýmov, masiek, nábytku, rekvizít, štúdio MD IV. s obsluhou, autodopravu, zvukové štúdio na prípravu zvuku na mix a postsynchóny, zabezpečí výrobu zvukových záznamov hudby vo svojich kapacitách, a to prostredníctvom Symfonického orchestra Slovenského rozhlasu – SOSR), v celkovej hodnote 271.601.-Eur.
Partner je povinný postúpiť požiadavku na kapacity v rámci vecného plnenia v predstihu 45 kalendárnych dní pred požadovaným termínom použitia (nakrúcania). Partner sa zaväzuje získať a na svoje náklady vysporiadať so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu súhlas na všetky ostatné spôsoby použitia zvukových záznamov hudby okrem ich šírenia rozhlasovým a televíznym vysielaním. Ak pri výrobe zvukových záznamov hudby vznikne potreba zabezpečiť externých výkonných umelcov do Symfonického orchestra, všetky náklady s tým spojené hradí partner.
Celkový vklad RTVS činí 738.377.- Eur vrátane DPH. V celkovej sume sú započítané aj náklady na fázu prípravy v roku 2013.