2. 8. 2014

Hermes Komunikátor roka 2014

Hermes Komunikátor roka 2014

Slováci môžu od piatku hlasovať za spoločnosti, s ktorými majú najlepšie skúsenosti v oblasti komunikácie. Informovali o tom organizátori ankety.
Internetové hlasovanie na stránke www.cenyhermes.sk potrvá do konca augusta 2014. Na výber sú spoločnosti usporiadané do piatich kategórií: Bankovníctvo, Privátne bankovníctvo, Poisťovníctvo, Telekomunikácie a Obchodné reťazce. Hlasovanie je obmedzené na jednu IP adresu raz za 24 hodín v každej kategórii.
"Svoj hlas môže verejnosť dať ktorejkoľvek spoločnosti v uvedených kategóriách. Vyhodnocovať budeme víťaznú spoločnosť za každú kategóriu samostatne. Zároveň určíme jedného absolútneho víťaza za všetky kategórie spolu," vysvetlila Zuzana Tichá z agentúry Made in Media, ktorá anketu organizuje.
"Počas augusta spustíme aj informačnú kampaň na internete a sociálnych sieťach, aby sme prilákali k hlasovaniu čo najviac ľudí," doplnila.
Hermes Komunikátor roka 2014 je ocenenie pre najlepšie komunikujúcu inštitúciu v SR so zákazníkom. Projekt organizuje agentúra Made in Media, s.r.o., v spolupráci s prieskumnými spoločnosťami MEDIAN SK, s.r.o., a AKO, s.r.o.

Copyright © TASR 2014