1. 9. 2014

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Anglický herec Julian Morris bude účinkovať v seriáli Nové dievča (New Girl, 2011). Tridsaťjedenročný rodák z Londýna sa predstaví ako učiteľ Ryan, ktorý prevezme triedu po kolegyni Jess v podaní Zooey Deschanel, tú totiž povýšia. V očakávanej sezóne, ktorú americká televízia Fox plánuje začať vysielať 16. septembra, by si mali zahrať aj Jessica Biel alebo Reid Scott.
Julian David Morris sa narodil 13. januára 1983. Kariéru odštartoval v divadle, neskôr sa predstavil v seriáli Fish (2000), v rokoch 2008 až 2009 v televíznom hite Pohotovosť (1994 - 2009), ďalej v seriáloch Roztomilé mrchy (2010), My Generation (2010) či od roku 2012 v projekte Kde bolo, tam bolo (Once Upon a Time, 2011). Účinkoval aj v snímkach Spin (2002), Krutá hra (2005), Valkýra (2008), Donkey Punch (2008) alebo Kelly + Victor (2012).

2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.

Pakistanskí vojaci a vládne polovojenské jednotky dnes obsadili areál štátnej televízie PTV v Islamabade. Predchádzal tomu útok davu protivládnych demonštrantov na budovu a prerušenie vysielania televízie, informovala agentúra Reuters.
Pri obsadzovaní budovy vládnymi vojakmi nedošlo už k nijakým násilnostiam. Vojaci predtým demonštrantov vyviedli z budovy, ktorá majú teraz pod kontrolou. Televízia už opäť vysiela, spresnila agentúra Reuters.
Nemenovaný zdroj v televízii PTV pre Reuters uviedol, že demonštranti sa zmocnili hlavnej vysielacej miestnosti a poškodili tam niektoré zariadenia. Na ochranu televízie povolali armádu.
Protivládnym demonštrantom sa dnes v centre Islamabadu podarilo preniknúť bližšie k rezidencii premiéra Naváza Šarífa a k sídlam viacerých ministerských úradov, pričom pri postupe ulicami ničili zaparkované autá a motorky.
Pakistan už vyše dva týždne zažíva búrlivé protivládne nepokoje, ktoré od 14. augusta zvoláva duchovný Muhammad Táhir Kádrí spolu s Imranom Chánom, hráčom kriketu pôsobiacim teraz v politike.
Cieľom demonštrantov je dosiahnuť Šarífovu demisiu. Ako dôvod uvádzajú sfalšovanie výsledkov vlaňajších volieb, ktoré mali byť prvým demokratickým odovzdaním moci v dejinách Pakistanu. Šaríf však v sobotu zopakoval, že neodstúpi.


Copyright © TASR 2014