26. 9. 2014

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Severokórejská televízia zverejnila zábery, na ktorých vodca Kim Čong-un kríva. Informovala o tom dnes agentúra ITAR-TASS s odvolaním sa na japonskú agentúru Radio-Press, ktorá analyzuje médiá v KĽDR.
Televízne zábery sú z júla. Severokórejská televízia ich komentovala slovami, že "maršal napriek zdravotným problémom ... stále stojí na ceste vedúcej národ".
Toto leto severokórejská televízia najmenej dvakrát zverejnila zábery s krívajúcim Kim Čong-unom. Teraz sa však po prvý raz otvorene zmienila o možných zdravotných problémoch vodcu.
Fámy o podlomenom zdraví Kim Čong-una sa začali šíriť po tom, čo sa od 3. septembra neukázal na verejnosti. Nezúčastnil sa ani na zasadaní Najvyššieho ľudového zhromaždenia vo štvrtok 25. septembra. Od svojho nástupu k moci v decembri 2011 pritom nechýbal ani na jednom.

Copyright © TASR 2014
 


Americká televízna celebrita Kim Kardashian West sa stala ďalšou obeťou žartov bývalého reportéra Vitalija Seďuka. Ukrajinec, ktorý je známy tým, že si strieľa z rôznych známych osobností, schmatol 33-ročnú rodáčku z Los Angeles za nohy, keď vystupovala z auta. Manželke rappera Kanyeho Westa sa však s pomocou bodyguarda podarilo udržať rovnováhu a nespadnúť. Incident sa odohral počas Parížskeho týždňa módy, ktorý sa začal 23. septembra a potrvá až do 1. októbra.
"Dúfam, že Kim je v poriadku a že sa na mňa nebude hnevať, pretože som ju nechcel zraniť. Kanye je šťastný muž, Kim je bohyňa!“ vyjadril sa Seďuk pre portál MailOnline a dodal, že takýmto spôsobom chcel vyjadriť svoj nesúhlas s tým, že mu zakázali vstup do Spojených štátov amerických. Súd sa pre takýto krok rozhodol práve preto, že podobné žarty vykonal v minulosti aj na Bradovi Pittovi, Leonardovi DiCapriovi, Bradleym Cooperovi či Americe Ferrere. Obeťami jeho vtipov sa stali aj speváčka Adele či herec Will Smith.
Kim Kardashian, známa napríklad vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007), začala s Westom randiť v apríli 2012, vlani v júni sa im narodila dcéra North a v októbri sa zasnúbili. Hudobník požiadal televíznu celebritu o ruku na jej 33. narodeniny na sanfranciskom bejzbalovom štadióne, a to v sprievode 50-členného orchestra. Predsvadobné oslavy sa uskutočnili 23. mája na francúzskom Zámku vo Versailles, samotná svadba sa konala o deň neskôr v talianskej Florencii. Dvojica si pre túto príležitosť prenajala pevnosť zo 16. storočia známu ako Belvedere.

©2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané