5. 9. 2014

RTVS NEWS

RTVS NEWS
 

Braňo Dobšinský je stále riaditeľom rozhlasového spravodajstva verejnoprávneho Slovenského rozhlasu, RTVS. "Ako jeden z našich najlepších moderátorov vedie reláciu Sobotné dialógy a zároveň pracujeme na vývoji ďalšieho formátu s Braňom Dobšinským," povedala pre agentúru SITA hovorkyňa Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) Dominika Šulková.
Dobšinský od 1. septembra však nie je šéfeditorom rozhlasového spravodajstva v bratislavskom štúdiu Slovenského rozhlasu. O zmene na tomto poste informoval tento týždeň web Mediálne.sk. "Keďže našou strategickou prioritou je aktuálnosť a neustále posilňovanie spravodajstva a aktuálnej publicistiky vo vysielaní všetkých okruhov RTVS, rozhodli sme sa bratislavský tím rozšíriť o šéfeditorku Ingrid Blichovú, ktorá doteraz pôsobila na rovnakom poste v košickom štúdiu RTVS," doplnila v tejto súvislosti Šulková pre SITA. Neuviedla, kto nahradí v košickom štúdiu Ingrid Blichovú.
Braňo Dobšinský vedie spravodajstvo v Slovenskom rozhlase, RTVS od 22. októbra 2012. Dovtedy bol redaktorom spravodajstva a moderátorom relácie Sobotné dialógy Rádia Slovensko, prvého okruhu verejnoprávneho rozhlasu.


©2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.