24. 9. 2014

TA3 NEWS

TA3 NEWS

Spravodajská televízia TA3 oslavovala v spoločnosti významných hostí už svoje trináste narodeniny. Na mediálnom trhu si vybudovala miesto spravodajskej jednotky a z roka na rok k svojim obrazovkám priťahuje čoraz viac divákov.
Stovky hostí z oblasti biznisu, spoločenského života, umenia, médií a politiky si vychutnali slávnostný narodeninový večer televízie TA3 v priestoroch hotela Kempinski v Bratislave. Atmosféru dotváralo vystúpenie Petra Nagya a členov zoskupenia Diabolské husle Jána Berkyho-Mrenicu. Okrem známych tvári z obrazovky TA3 ocenili atmosféru večierka aj ministri, zástupcovia širokého spektra politickej scény, či ľudia z prostredia biznisu.
Generálny riaditeľ TA3 Martin Ilavský sa na úvod večera poďakoval všetkým pracovníkom, partnerom a divákom za ich priazeň a dôveru a zhodnotil úspechy ostatného roka: „Posledný rok sa niesol v znamení volieb, ktoré budú pokračovať ešte novembrovým termínom. Supervolebný rok sa pozitívne odrazil na sledovanosti vysielania TA3, ktorá pokrývala všetky najdôležitejšie udalosti. Ďakujem našim pracovníkom za odvedenú prácu v náročnom roku, partnerom za dôveru a televíznym divákom za priazeň, ktorú venovali našej televízii.“

Copyright © TASR 2014