12. 11. 2014

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Americký spevák a producent Randy Jackson ukončil svoje pôsobenie v speváckej súťaži American Idol (2002). Päťdesiatosemročný rodák z Baton Rouge v Louisiane to uviedol vo vyhlásení, ktoré vydal v utorok. "Po trinástich sezónach cítim, že je správny čas na to, aby som opustil American Idol. Som hrdý, že som mohol byť súčasťou sérií, počas ktorých sme objavili úžasných umelcov a ktorá sa zapíše do histórie ako jedna z najúspešnejších televíznych šou vôbec. Skutočný originál, Idol to všetko odštartoval," vyjadril sa Jackson, ktorý pôsobil v šou ako porotca od jej začiatku až do roku 2013. Tento rok sa v nej objavil v úlohe mentora.
"Randy bol neoddeliteľnou súčasťou súťaže American Idol od jej prvého dňa, či už ako porotca alebo ako mentor. Dával skvelé rady, podporoval a dopomohol k úspechu mnohých idolov, ktoré sme počas rokov objavili. Do budúcnosti mu prajeme všetko dobré. Randy bude navždy patriť do našej Idol rodiny a dúfame, že z času na čas nás poctí svojou návštevou," vyjadrili sa zástupcovia televízie Fox, ktorá uvedie 14. sériu programu v januári budúceho roka.
Randall Darius „Randy“ Jackson produkoval napríklad šou America's Best Dance Crew (2008 - 2012). Na konte má album Randy Jackson's Music Club, Vol. 1 (2008), z ktorého pochádzajú single Dance Like There's No Tomorrow a Real Love. V roku 1995 sa zosobášil s Erikou Riker. Dvojica, ktorá sa v súčasnosti rozvádza, má spolu dcéru Zoe a syna Jordana. V minulosti bol ženatý s Elizabeth Jackson, ktorá mu porodila dcéru Taylor.

©2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.