12. 11. 2014

Zomrela Carol Ann Susi

Zomrela Carol Ann Susi
 

 Vo veku 62 rokov skonala v utorok americká herečka Carol Ann Susi, známa predovšetkým zo seriálu Teória veľkého tresku (2007), v ktorom prepožičala hlas pani Wolowitzovej. Táto postava je matkou Howarda Wolowitza v podaní Simona Helberga, no diváci a diváčky ju na obrazovke nevideli, iba počuli, ako kričí na svojho syna. Susi zomrela po krátkom boji s rakovinou.
"Rodina Teórie veľkého tresku prišla úmrtím Carol Ann Susi o milovanú členku, ktorá vtipne a nezabudnuteľne nahovorila pani Wolowitzovú. Jej postava sa počas ôsmich sezón stala menšou záhadou, keďže ju diváci nikdy nevideli. Čo však nebolo tajomstvom, bol jej obrovský talent a komediálne načasovanie, ktorých sme boli svedkami počas každého jej nezabudnuteľného výstupu. Okrem toho bola Carol Ann neustálym zdrojom radosti a dobrosrdečnosti. V myšlienkach sme s jej rodinou a bude nám veľmi chýbať," uviedli vo vyhlásení predstavitelia Warner Bros. Television a tvorcovia seriálu Chuck Lorre, Steve Molaro a Bill Prady.
Carol Ann Susi sa narodila 3. februára 1952 v New Yorku a v 70. rokoch sa presťahovala do Los Angeles. Televíznu kariéru odštartovala v seriáli Kolchak: The Night Stalker (1974 - 1975) a neskôr si zahrala aj v seriáloch ako napríklad Show Jerryho Seinfelda (1989 - 1998), Ženatý so záväzkami (1987 - 1997) alebo Klinika Grace (2005). Okrem toho pôsobila aj v divadle.

 
©2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.