22. 3. 2015

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS

Mesto Považská Bystrica vyhlásilo súťaž na tlačiarenské služby mestského týždenníka Považskobystrické novinky a propagačný materiál mesta. Predpokladaná hodnota podlimitnej zákazy je 180.000 eur, výzvu na predkladanie ponúk zverejnilo mesto vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.
Dodávateľa tlačiarenských služieb hľadá mesto na 48 mesiacov. Podľa člena redakčnej rady periodika a poslanca mestského zastupiteľstva Jána Kunovského je dôvodom vypísania súťaže koniec platnosti zmluvy s doterajším poskytovateľom tlačiarenských služieb. Služby bude financovať mesto z vlastného rozpočtu, lehota na predkladanie ponúk uplynula 16. marca, kritériom je podľa podmienok mesta najnižšia cena.
Považskobystrické novinky sú periodikom s regionálnou pôsobnosťou, ktorého vydavateľom je mesto Považská Bystrica. Vychádza s týždennou periodicitou v náklade 6000 kusov vo formáte A4 na 32 plnofarebných stranách. Zákazka sa týka aj jednorazovej tlače asi 14.500 kusov propagačných materiálov o Považskej Bystrici.

Copyright © TASR 2015