27. 4. 2015

Daytime Emmy

Daytime Emmy 


Na nedeľnom 42. ročníku udeľovania televíznych cien Daytime Emmy získal program The Ellen DeGeneres Show už deviatu trofej pre najlepšiu talkšou, keď zvíťazil v kategórii Najlepšia zábavná talkšou. Spomedzi moderátorov a moderátoriek zábavných talkšou však triumfovali Kelly Ripa a Michael Strahan za program Live! with Kelly and Michael, pričom samotná DeGeneres nebola ani nominovaná.
V kategórii Najlepší dramatický denný seriál zvíťazili tentoraz dva tituly, a to Mladí a nepokojní (1973) a Tak plynie čas (1965). V hlavných hereckých kategóriách dramatických seriálov si ceny odniesli protagonisti seriálu General Hospital (1963) Anthony Geary a Maura West. Odovzdávanie cien Daytime Emmy sa konalo v štúdiách spoločnosti Warner Bros. v kalifornskom Burbanku a moderovala ho bývalá modelka Tyra Banks. Herečka Betty White si počas galavečera prevzala cenu za celoživotné dielo.
2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.