27. 6. 2015

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS

Jedna z tvárí predreferendovej kampane za rodinu a dnes hovorkyňa KDH Nataša Žembová sa stala expertkou hnutia pre deti, mládež a rodinu. Do funkcie ju zvolilo spolu s Renátou Ocilkovou predsedníctvo Kresťanskodemokratického hnutia. Na dnešnom rokovaní Rady KDH si obe prevzali dekréty o menovaní. Hnutie má pre tvorbu programu a formulovanie odborných riešení v jednotlivých oblastiach štátnej politiky vytvorený tím expertov. Je ich spolu 18.
Ako povedal dnes pre agentúru SITA predseda hnutia Ján Figeľ, KDH chce posilniť vzhľadom na nástup otvorených i skrytých foriem rodovej ideológie vo vládnej politike odbornosť a komunikáciu s verejnosťou v otázkach ochrany a podpory toho najcennejšieho čo máme a čo reprezentuje budúcnosť slovenského národa a celej spoločnosti - detí, mládeže a rodiny. KDH malo na jednotlivé oblasti vždy jedného experta, teraz vymenovali pre jednu oblasť dvoch. "Toto výnimočné rozhodnutie reprezentuje výnimočnosť agendy rodiny, zvlášť po nedávnych referendách na Slovensku a v Írsku.
"Žembová a Ocilková sú matkami troch detí a svoje hodnotové postoje a angažovanosť už opakovane prejavili. Oceňujem ich osobné svedectvá o hodnote rodiny, na ktorej kresťanským demokratom záleží," zdôraznil Figeľ.


©2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.