6. 6. 2015

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS

Bývalá moderátorka televízie a tvár predreferendovej kampane Nataša Žembová po tom, čo sa stala hovorkyňou KDH, zvažuje aj vstup do hnutia. Ako povedala dnes pre agentúru SITA, od jej nástupu ku kresťanským demokratom na post hovorkyne, sa veľa naučila o ich zmýšľaní a programe. „Moje srdce patrí rodine a KDH,“ vyhlásila s tým, že otázku vstupu do hnutia preto nevníma ako problém, keďže politická línia hnutia je v súlade s jej hodnotovým zameraním a cítením. Zvlášť sa jej páči dôraz kresťanských demokratov na priority ako sú rodina, práca a spravodlivosť. „Potrebujeme ich všetci,“ dodala.
Podľa predsedu KDH Jána Figeľa Natašu Žembovú prijali ľudia v hnutí veľmi pozitívne, hneď od začiatku na sneme v Nitre. „Som presvedčený, že informácia o jej plnom, nielen pracovnom, začlenení do hnutia by vyvolala podobný búrlivý potlesk ako jej prítomnosť v pozícii novej hovorkyne hnutia na nitrianskej slávnosti,“ povedal Figeľ dnes pre agentúru SITA. Zároveň pripomenul, že od nástupu do čela KDH sa usiluje o otvorenosť hnutia. „KDH je dnes akcieschopnou silou. Tak, ako som jej adresoval ponuku na prácu v hnutí, tak jej a tiež mnohým mladým ľuďom a odborníkom ponúkam plnú účasť v modernom a zároveň tradičnom spoločenstve kresťanských demokratov. Je to jediné zdola vytvorené ponovembrové hnutie, ktoré spája ľudí dobrej vôle,“ zdôraznil Figeľ.

©2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.