17. 6. 2015

TASR NEWS

TASR NEWS



Spravodajský portál Teraz.sk zaznamenal v mesiaci máj rekordnú návštevnosť. Podľa oficiálneho auditu slovenského webu AIMmonitor prekročil portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky s celkovým počtom 581.120 unikátnych návštevníkov vôbec prvýkrát hranicu pol milióna reálnych užívateľov.
Medzimesačne stúpol počet návštevníkov o vyše 174.000 užívateľov, čo predstavuje najvýraznejší progres v histórii portálu. Podľa generálneho riaditeľa TASR Jaroslava Rezníka stojí za týmto úspechom okrem iného aj čoraz užšia spolupráca Teraz.sk s tímom internetovej televízie TABLET.TV, vďaka ktorej na portáli možno nájsť unikátny spravodajský video obsah.
"V náročnom konkurenčnom prostredí spravodajských webov sa snažíme ponúknuť návštevníkovi pridanú hodnotu. Okrem štandardných spravodajských informácií u nás nájde nadstavbu v podobe zaujímavých diskusných relácií či exkluzívnych reportáží. Zabudnúť nemožno ani na širokú ponuku živých prenosov. Myslím si, že aj pre tieto atribúty si Teraz.sk získava dôveru čoraz širšieho publika," uviedol Rezník.
Spravodajský portál Teraz.sk obsadil v mesiaci máj 18. priečku z celkového počtu 81 sledovaných webov slovenského internetu, dlhodobo zaznamenáva nárast návštevnosti. Portál sa vďaka responzívnemu dizajnu korektne zobrazuje nielen na klasických počítačoch, ale i na väčšine mobilných zariadení. Dostupný je tiež prostredníctvom mobilnej aplikácie určenej pre zariadenia s operačnými systémami Android a iOS.




Copyright © TASR 2015