28. 7. 2015

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS



Tréner futbalistov Mexika Miguel Herrera čelí nepríjemnej situácii. Po triumfe na Gold Cupe, šampionáte Severnej a Strednej Ameriky a karibskej oblasti, údajne v pondelok na letisku vo Philadelphii fyzicky napadol športového komentátora televízie Azteca Christiana Martinoliho. Ten tvrdí, že 47-ročný kouč ho opakovane chcel udrieť. Martinoli predtým kritizoval Herreru za jeho nevhodné vystupovanie v pozícii kormidelníka, podobne ako veľké množstvo Mexičanov.
Mexická futbalová federácia sa k incidentu nevyjadrila, takisto ani Herrera. Televízia Azteca vyzvala na promptné a urgentné vyšetrovanie. "Sme zaskočení a znepokojení správaním sa trénera národného tímu. Mexická futbalová federácia by nemala dovoliť takéto útoky," uvádza sa vo vyhlásení Aztecy.
Nízky a zavalitý Herrera je známy svojou temperamentnou povahou, čo dal patrične najavo aj počas vlaňajších majstrovstiev sveta v Brazílii. Mexiko v nedeľňajšom finále na Gold Cupe zdolalo Jamajku 3:1 a získalo trofej po siedmy raz v histórii tejto súťaže.





Anglický spevák Ed Sheeran bude účinkovať v pripravovanom historickom seriáli The Bastard Executioner, ktorý sa bude odohrávať začiatkom 14. storočia. Dvadsaťštyriročný hudobník sa predstaví ako nebezpečný a ambiciózny Sir Cormac, ktorý sa objaví vo viacerých epizódach. Tvorcom novinky je filmár a herec Kurt Sutter, ktorý stál aj za seriálom Zákon gangu (2008 - 2014). V pripravovanom projekte sa okrem Sheerana predstavia napríklad aj Stephen Moyer, Katey Sagal či Lee Jones. Nakrúcať začali tento mesiac vo Veľkej Británii, pričom americká televízia FX plánuje seriál začať vysielať v októbri.
Edward Christopher "Ed“ Sheeran je rodákom z mesta Hebden Bridge, no v roku 2008 sa presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V septembri 2011 vydal debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Vlani uviedol na trh štúdiovku x, z ktorej ponúkol single Sing, Don't, Thinking Out Loud, Bloodstream, Photograph a Afire Love. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards.


Americká herečka Mila Kunis a jej manžel a kolega Ashton Kutcher žalujú vydavateľa britského webového portálu MailOnline, ktorý patrí pod denník The Daily Mail. Dôvodom sú dva články obsahujúce fotografie ich dcéry Wyatt Isabelle, ktoré MailOnline zverejnil bez povolenia. Portál zároveň použil snímky vytvorené paparazzom na propagovanie odevných výrobkov.
K prípadu sa vyjadril právnik hviezdneho páru Paul Tweed. "Ashton a Mila si pochopiteľne cenia svoj súkromný a rodinný život a predovšetkým ich osobný čas s dcérou. Podobne ako každá iná rodina, majú právo užiť si rodinné vychádzky bez toho, aby ich prenasledovali fotografi," uviedol vo vyhlásení. "Jasne sa vyjadrili, že nesúhlasia so zverejňovaním fotografií z takýchto udalostí," doplnil.
Kunis a Kutcher, ktorí sa preslávili vďaka komediálnemu seriálu Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006), kde stvárnili Jackie Burkhart a Michaela Kelsa, sa zasnúbili vlani vo februári a hneď v marci oznámili, že spolu čakajú dieťa. Dcéra Wyatt Isabelle sa im narodila v septembri. Pár sa zosobášil začiatkom júla tohto roku.
Mila Kunis si okrem spomínaného seriálu Tie roky sedemdesiate... zahrala napríklad aj v snímkach Kopačky (2008), Kniha prežitia (2010), Čierna labuť (2010), Ide len o sex (2011), Macík (2012), Cesta do krajiny Oz (2013) či Jupiter na vzostupe (2015). Kutcher sa predstavil napríklad aj vo filmoch Kámo, kde mám fáro? (2000), Šialené rande (2003), Osudový dotyk (2004), Záchranári (2006), Mejdan v Las Vegas (2008), Vzájomné objatia (2009), Vrahúni (2010), Hlavne nezáväzne (2011) alebo Jobs (2013). Od roku 2011 stvárňoval miliardára Waldena Schmidta v sitkome Dva a pol chlapa (2003 - 2015).




©2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.