30. 7. 2015

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS



Fakulta informatiky a Fakulta masmédií Paneurópskej vysokej školy organizujú od 19. do 28. augusta letné školy zvuku a obrazu. Letné školy budú v Mediálnom centre školy na Nevädzovej ulici v Bratislave. Záujemcovia môžu prihlášku poslať najneskôr do 12. augusta. Informovala o tom hovorkyňa Paneurópskej vysokej školy Helena Poláková.
Letná škola zvuku je určená širokej verejnosti, predovšetkým však záujemcom o hudbu, nahrávanie a digitálne spracovanie zvuku. "Výučba je koncipovaná tak, aby bola v základe zrozumiteľná všetkým účastníkom, no prehĺbila aj vedomosti účastníkov, ktorí sa nahrávaniu a práci so zvukom venujú systematickejšie," informovala Poláková. Letná škola obrazu je tréning praktického nakrúcania formou záberového a sekvenčného snímania. Účastníci sa vďaka teoretickými prednáškam a praktickým cvičeniam pod vedením skúsených tvorcov zdokonalia vo vytváraní vlastného filmového diela.
Účastníci kurzov budú môcť využívať zvukovú a obrazovú techniku Mediálneho centra Paneurópskej vysokej školy. Po ukončení kurzu získajú aj osvedčenie o jeho absolvovaní.


©2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.