21. 8. 2015

Rádio Expres News

Rádio Expres News



Najpočúvanejšia ranná šou Hemendex sa bude od 2. septembra začínať už o 5:45 a tím sa rozrastie o ďalšie tri hlasy. „Pribudne správarka Oli Džupinková, šporťák Marek Matušica a o dopravný servis sa bude starať Zuzka Krížová. Doteraz hlasy spravodajstva v rannej šou rotovali, ale od septembra vytvoríme stabilnú zostavu, ktorá bude dopĺňať veľmi obľúbenú moderátorskú dvojicu Ďuro a Djuro. Neodmysliteľnou súčasťou Hemendexu je aj on-air producentka Zuzka Tkáčová. Ideme do toho s cieľom ešte viac skvalitniť ranný informačný servis pre poslucháča. A sú to ľudia, ktorí si rozumejú aj mimo vysielacieho štúdia, preto som presvedčený, že ráno sa im podarí vytvoriť unikátnu atmosféru,“ vysvetlil Martin Fenčák, programový riaditeľ Rádia Expres.
Hlavnou popoludňajšou šou sa od septembra stane relácia dvojice Mišo a Mona so začiatkom o 15.00 „Boli sme nadšení z toho, ako si obaja „sadli“ v minulej sezóne. Za veľmi krátky čas spoločne vybudovali skvelú šou, ktorá jednoznačne patrí do prime-time,“ dodal Fenčák.
Novinkou v programovej štruktúre Expresu je relácia Horúce hity, ktorú bude líder na trhu vysielať každý pracovný deň po 18.00. Moderátorkou trojhodinovky s najnovšími hitmi bude Miša Vrábová, ktorá prichádza z interného prostredia redakcie spravodajstva.