1. 10. 2015

GRATULUJEME !

GRATULUJEME !



Spoločnosť Slovakia Online s.r.o. úspešne pôsobí na mediálnom trhu od roku 1995. Stará sa tak už dvadsať rokov o spokojnosť svojich klientov, ktorým denne prináša spracované informácie vo forme monitoringu médií a sociálnych sietí, mediálnych analýz a ďalších produktov.

"Spoločnosť vznikla ako odpoveď na zvyšujúcu sa potrebu byť informovaný a našu prácu chápeme ako službu pre tých, ktorí tieto informácie potrebujú. S tým súviselo vytvorenie inovačného a sofistikovaného softvéru na spracovanie mediálnych informácií na Slovensku," vysvetľuje zakladateľ spoločnosti Viliam Kišš a dodáva: "Uvedomujeme si dôležitosť a rastúci význam médií, preto neustále investujeme do vývoja nových systémov, čo nám umožňuje poskytovať klientom efektívne riešenia na vysokej úrovni."

Slovakia Online pri svojom vzniku úspešne iniciovala založenie Slovenského informačného a analytického centra (S.I.A.C.) a vytvorila plnotextovú databázu informácií. Vďaka tomu majú klienti k dispozícii jedinečnú databázu, ktorá obsahuje kompletný archív informácií už od roku 1995. Umožňuje tak rýchly, prehľadný a pohodlný prístup k informáciám.

Kvalitou pripravovaných monitoringov sa spoločnosť Slovakia Online začlenila do medzinárodnej monitorovacej organizácie FIBEP. V spolupráci s touto organizáciou poskytuje špičkové služby a dodáva monitoring médií z rôznych krajín sveta. Denne spracuje viac ako 6000 informácií a zanalyzuje tisíce mediálnych výstupov.

Zakladateľ spoločnosti Viliam Kišš: "Naše poďakovanie patrí všetkým klientom, ktorí nám prejavili dôveru. Najmä vďaka nim môžeme dnes oslavovať 20. výročie založenia. Sú to práve klienti, ktorí prispeli k nášmu napredovaniu a k tomu, aby sme dosiahli poprednú pozíciu na trhu. Tešíme sa na ďalšie úspešné roky spolupráce."