26. 1. 2016

TA3 NEWS

TA3 NEWS

Programy televízie TA3 ako Žurnál, Hlavné správy, Téma dňa či naživo vysielaná tlačová beseda ministra školstva Juraja Draxlera zaujali divákov natoľko, že televízii TA3 zabezpečili mimoriadnu sledovanosť.
Televízia TA3 dosiahla v pondelok 25.1.2016 denný reach 1 milión 61 tisíc divákov (share 2,7 %, share v skupine manažéri s VŠ vzdelaním až 7,2%).
Relácia Téma dňa, v ktorej sa moderátor Peter Bielik venoval téme Protest učiteľov – postoj ministra, dosiahla sledovanosť 225 tisíc divákov (share 3,5 %) .
Hosťami relácie boli Vladimír Soták (Klub 500) a Juraj Draxler (nom. Smeru-SD), minister školstva, vedy výskumu a športu a Vladimír Crmoman, Iniciatíva slovenských učiteľov.
Tlačovú besedu ministra školstva, vedy, výskumu a športu Juraja Draxlera videlo na TA3 105 tisíc divákov. Tlačová beseda dosiahla share 9,1 %, v skupine VŠ vzdelaní 16,6,% a v skupine Manažéri s VŠ vzdelaním dosiahla share až 34,2 %.
Výborné výsledky včera zaznamenal aj web TA3. V pondelok si správy na webe prečítalo zatiaľ najviac čitateľov v tomto roku.

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS.sk).