28. 2. 2016

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Seriál Roztomilé mrchy (2010) pravdepodobne skončí siedmou sezónou. V televíznej šou Jamesa Cordena o tom informovala americká herečka a speváčka Lucy Hale, ktorá v ňom stvárňuje Ariu Montgomery. "Myslím, že všetky dobré veci musia skončiť," povedala 26-ročná rodáčka z Memphisu v Tennessee. Moderátor sa jej následne spýtal, ako by si predstavovala koniec seriálu, načo Hale priznala, že by chcela tragický záver. "Akokoľvek to skončí, je to tragédia," reagoval britský komik Corden. Výkonná producentka I. Marlene King sa však vyjadrila, že v budúcnosti by mohol vzniknúť televízny film inšpirovaný práve spomínanou šou.
V centre príbehu dramatického seriálu Roztomilé mrchy sú štyri kamarátky, ktoré čelia anonymnému nepriateľovi. Ten sa vyhráža, že odhalí ich najtemnejšie tajomstvá. Tie poznala aj ich ďalšia priateľka Alison, ktorú však našli mŕtvu. Okrem Hale stvárnili hlavné postavy Troian Bellisario (Spencer Hastings), Ashley Benson (Hanna Marin), Shay Mitchell (Emily Fields) či Sasha Pieterse (Alison DiLaurentis). Televízia Freeform v súčasnosti vysiela šiestu sériu.

Americký herec David Krumholtz sa predstaví v pilotnom filme seriálu The Interestings. V projekte sa objavia tiež Ed Squires, Jance Enslin a Katie Balen. Tvorcovia sa inšpirovali rovnomenným románom americkej spisovateľky Meg Wolitzer o životných príbehoch skupinky ľudí, ktorí sa stretli ešte ako tínedžeri v tábore v roku 1974. Scenár majú na starosti Lyn Greene a Richard Levine, réžiu zas Mike Newell.
Tridsaťsedemročný David Krumholtz je známy najmä vďaka účinkovaniu v seriáli Vražedné čísla (2005 - 2010). Zahral si aj v snímkach ako Addamsova rodina II (1993), Ľadová búrka (1997), 10 vecí, ktoré na tebe nenávidím (1999), Ray (2004), Pofajčíme, uvidíme (2004), Serenity (2005), Trafení láskou (2005), Zahulíme, uvidíme 2 (2008), Zahulíme, uvidíme 3: Vianočná jazda (2011), To je koniec! (2013) či Sudca (2014).

©2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.