1. 2. 2016

TA 3 NEWS

TA 3 NEWS

Televíziu TA3 si v nedeľu pozrelo 1 milión 180 tisíc divákov. Predvolebná diskusná relácia V politike pritiahla k obrazovkám v premiére a repríze spolu 600 tis. divákov (share 3,8%, VŠ vzdelaní diváci 12,5% - vďaka čomu bola televízia TA3 trojkou na trhu a share manažérov s VŠ vzdelaním až 17% - dvojka na trhu).

Nedeľnú reláciu V politike moderovala Ľuba Oravová.
Mimoriadne zaujímavá diskusia, témy a hostia a následne vysoký záujem televíznych divákov potvrdili, že jediná slovenská spravodajská televízia má svoje pevné miesto na slovenskom mediálnom trhu.

1. Téma relácie V politike bola: Aktuálna politická situácia – hlavné priority v kampani, priority strán vo vzťahu k účasti vo vláde a vo vládnom programe, protikorupčné opatrenia, bezpečnosť v kontexte migračnej krízy, jej riešenia a budúcnosť Schengenu
Hostia: Robert Kaliňák, (Smer-SD), minister vnútra a podpredseda strany
Lucia Žitňanská, (Most-Híd), podpredsedníčka strany

2. Téma: Predvolebná kampaň, jej financovanie, vzťahy a spolupráca strán pred a po voľbách, povolebné scenáre, priority strany vo vzťahu k účasti vo vláde a vo vládnom programe.
Hostia: Radoslav Procházka (#Sieť ), predseda strany, Richard Sulík (SAS), predseda strany a Andrej Danko (SNS), predseda strany.
Poslednú januárovú nedeľu dosiahla TA3 celodenný share 2,5 % so sledovanosťou 1 milión 180 tisíc divákov.

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS.sk).