15. 2. 2016

TA3 NEWS

TA3 NEWS


Aj niekoľko dní pred voľbami zaznamenáva spravodajská televízia TA3 veľký záujem divákov. V nedeľu dosiahla share 3,3% (12+).
Mimoriadnu sledovanosť priniesla televízii TA3 aj pravidelná diskusná relácia V politike, ktorú moderovala Ľuba Oravová. V prvej časti relácie bol hosťom Robert Fico, predseda vlády SR a predseda strany Smer-SD. Táto časť relácia bola dokonca jednotkou na trhu v skupine VŠ vzdelaní (share 21,5% ) a v skupine manažéri s VŠ vzdelaním (share 24,5%). V skupine 12+ bola dvojkou na trhu (share 12+ 12,8%). Reláciu V politike videlo v premiére a repríze spolu 858 tisíc divákov (rating 116 tis., share 12+ 8,4 %, share VŠ vzdelaní 13,3 %).
Ďalšími hosťami, ktorí diskutovali v relácii V politike boli: Ján Figeľ, predseda KDH, Béla Bugár, predseda strany Most-Híd, Andrej Danko, predseda SNS, Radoslav Procházka predseda strany #Sieť. Divákov zaujali aj aktuálne témy relácie a to aktuálna politická situácia – strany pred voľbami, predvolebná kampaň a jej témy, situácia v opozícii, riešenia problémov v školstve, zdravotníctve, programové priority, povolebné scenáre.
Ďalšiu reláciu V politike odvysiela TA3 už túto nedeľu od 11.00 hod.

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS.sk).