31. 3. 2016

RVR NEWS

RVR NEWS

 

Slovenský rozhlas, RTVS podal na licenčnú radu štyri žiadosti o výnimky z hrania slovenskej hudby. Týka sa to Rádia Devín a Rádia Patria, ale aj Rádia Pyramída a Rádia Regina.
K dnešnému dňu požiadali Radu pre vysielanie a retransmisiu (RVR) o výnimku z kvót na vysielanie slovenskej hudby vysielatelia 16 rádií. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa RVR Lucia Jelčová, o udelenie výnimky z kvót na slovenské hudobné diela radu požiadali vysielatelia: GES Slovakia, s.r.o. (Rádio Anténa Rock), Europa 2, a.s. (Europa 2), Radio One Rock, s.r.o. (Radio One Rock), Radio Rock, s.r.o. (Radio One Retro), Radio One, s.r.o. (Rádio One), Corporate Legal, s. r. o. (Rádio Vlna), D.Expres, k.s. (Expres), Best FM Media spol. s r.o. (Rádio Best FM), Radio, a.s. (Fun Radio) a Marek Petráš (Rádio Košice), Radio ON s.r.o. (Aligator – Classic rock radio), C.S.M. group s.r.o. (Rockova republika) a RTVS (Rádio Devín, Rádio Patria, Rádio Pyramída, Rádio Regina).

 
©2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.