5. 3. 2016

SOBOTNÝ RUM A NEDEĽNÉ REZNE



SOBOTNÝ RUM A NEDEĽNÉ REZNE 
 TA3 pripraví na sobotu večer špeciálne volebné štúdio, ktoré začína o 21:30. 
Moderátori Ľuba Oravová, Peter Bielik a Noro Dolinský v štúdiu privítajú politológov a sociológov a spolu s nimi budú sledovať a analyzovať priebežné neoficiálne výsledky tak, ako ich bude zverejňovať Štatistický úrad. V živom spojení budú aj s kolegami, ktorí budú atmosféru volebnej noci sledovať v centrálach politických strán.
Živé vysielanie TA3 bude pokračovať aj v noci, až do úplného sčítania hlasov. Bezprostredne potom prinesieme aj prvé autentické reakcie zástupcov politických strán.



Parlamentné voľby 2016 vo vysielaní RTVS vyvrcholia počas volebnej noci, 5. 3. 2016. Zuzana Hanzelová a Martin Strižinec v televíznom štúdiu vysielanom na Jednotke a v Rádiu Slovensko privítajú renomovaných analytikov, sociológov, s ktorými budú komentovať priebežné výsledky volieb, ale aj výsledky špeciálneho volebného výskumu, ktorý odhalí správanie sa voličov, ale aj to, čo ovplyvnilo ich rozhodovanie pre jednotlivé strany. Analýzy doplnia aj aktuálne vstupy a priame prenosy z centrál jednotlivých politických strán.
Volebné vysielanie bude pokračovať v nedeľu 6. 3. 2016 od 08.00 h otvoreným volebným štúdiom na Jednotke, ktoré bude RTVS vysielať až do 14.00 h a sprevádzať ním budú Zuzana Hanzelová, Martin Strižinec a Ľubomír Bajaník. Súčasťou otvoreného štúdia bude aj špeciálne vydanie relácie O 5 minút 12, v ktorom Martin Strižinec a Branislav Dobšinský privítajú lídrov strán, ktoré sa dostanú do Národnej rady SR. Diskusiu o 11.55 h odvysielame súbežne aj v Rádiu Slovensko.
V Rádiu Slovensko a v Rádiu Regina bude, okrem podrobných informácií v prúdovom vysielaní a v spravodajských blokoch, aj špeciálne volebné štúdio taktiež od 08.00 h v nedeľu ráno, ktoré bude moderovať Lucia Virostková a privíta v ňom analytikov aj odborníkov, s ktorými rozoberie výsledky volieb.

Aké budú volebné vzostupy a pády? Nezabudnite, že volebné štúdio so Zlaticou Švajdovou Puškárovou a Michalom Kovačičom sa začína už päť minút pred uzatvorením volebných miestností, teda v sobotu o 21.55 h