30. 6. 2016

JOJ CINEMA NEWS

JOJ CINEMA NEWS

V piatok 1. júla pribudne JOJ Cinema - siedma stanica televíznej skupiny JOJ - do portfólia spoločnosti UPC, najväčšieho poskytovateľa platených televíznych služieb na slovenskom i českom trhu. JOJ Cinema bude v HD kvalite zaradená do základného programového balíčka UPC, t.z. do zoznamu staníc vysielaných vo všetkých programových ponukách digitálnej televízie spoločnosti UPC.
„JOJ Cinema HD spustíme pre našich 360 000 televíznych zákazníkov, a to bez reklám a s možnosťou sedemdňového spätného zhliadnutia. Navyše od jesene zaradíme do TV archívu približne stovku titulov z jej produkcie,“ hovorí Jan Kohout, marketingový riaditeľ UPC.
„Program JOJ Cinema sa teší veľkej popularite divákov. Na našom území je najsledovanejšou platenou filmovou stanicou, čo nás len utvrdzuje v tom, že ide o divácky veľmi atraktívny projekt. Teraz už môžeme filmovým fanúšikom ponúknuť stanicu JOJ Cinema - predovšetkým kvalitný výber filmov a reklamou nerušené zážitky počas sledovania - aj prostredníctvom najväčšieho káblového operátora na českom a slovenskom trhu,“ zdôrazňuje hlavné benefity pre divákov Marcel Grega, generálny riaditeľ JOJ Group.
„Sme radi, že sa nám podarilo naviazať spoluprácu s najväčším káblovým operátorom na českom trhu. Veríme, že u filmových fanúšikov a predplatiteľov digitálnej káblovej ponuky UPC bude mať táto stanica rovnaký úspech, aký zaznamenávame aj u iných operátorov v oboch krajinách,“ hovorí Erika Luzsicza, konateľka spoločnosti AXOCOM, ktorá pre JOJ Group exkluzívne distribuuje televíziu JOJ Cinema v Českej republike i na Slovensku.
Filmová stanica JOJ Cinema odštartovala svoje vysielanie v polovici júna 2015 ako televízia pre český a slovenský trh. Dnešným dňom je dostupná v ponuke operátorov Skylink, Slovak Telekom, Digi Slovakia, Towercom, Slovanet, Orange Slovensko, ANTIK Telecom, CentroNet, O2 Czech Republic, T-Mobile Czech Republic a ďalší. Z merania sledovanosti u vybraných IPTV operátorov vyplýva, že JOJ Cinema poráža aj dlhodobo etablované filmové stanice v Česku či na Slovensku.

Viac o JOJ Cinema:

* Filmový kanál pre všetkých fanúšikov kinematografie, aj pre celé rodiny
* Najnovšie kinohity a exkluzívny česko-slovenské televízne premiéry
* Globálne najúspešnejšej filmové akvizície všetkých žánrov
* Filmy neprerušované reklamou, v HD kvalite i s DUO režimom
Filmová televízia JOJ Cinema prináša bohatý program pre všetkých fanúšikov kinematografie, aj pre celé rodiny. Stanica divákom ponúka exkluzívne slovenské
a české televízne premiéry filmov a desiatky známych a celosvetovo úspešných kinohity. Akvizície všetkých žánrov - akčné, komediálny, krimi, dramatické, hororové, muzikálové či životopisné - vysiela JOJ Cinema 24 hodín denne, v natívnom HD alebo SD rozlíšení, s dabingom, ale aj vo zvukovom režime DUO. Ide o platenú stanicu, ktorej najväčším benefitom pre divákov je, že filmy nie sú prerušované reklamou.