23. 6. 2016

Spoločnosť EEI nie je schránková cyperská firma

Spoločnosť EEI nie je
 
schránková cyperská firma

Spoločnosť EEI, s.r.o. sa dôrazne ohradzuje voči všetkým verejným tvrdeniam, ktoré označujú firmu za cyperskú schránkovú spoločnosť. Majiteľmi EEI s.r.o. sú dve slovenské právnické osoby, ktorých jediní a koneční majitelia sú transparentne uvedení v Obchodnom registri SR. Tento fakt je podľa stanoviska EEI, s.r.o celkom zrejmý a každým okamžite overiteľný.
"Šírenie neprávd o cyperskom pozadí spoločnosti EEI, nás výrazne poškodzuje v očiach verejnosti. Naposledy uviedla takúto nepravdivú informáciu verejnoprávna RTVS v reportáži z 21. júna 2016, kde okrem iného zaznelo: "Platené parkovanie zabezpečuje súkromná spoločnosť, ktorá má podľa obchodného registra spoločníkov v Bratislave, Košiciach a najväčšieho na Cypre", povedal výkonný riaditeľ EEI Ján Tomanovič a dodal, že firma požiadala RTVS o nápravu s tým, že v opačnom prípade sa bude musieť brániť súdnou cestou a sťažnosťou na Radu RTVS.
Spoločnosť EEI zároveň zdôraznila, že bude odteraz akékoľvek verejné označenie firmy za "cyperskú", alebo "cyperskú schránkovú" považovať za poškodenie dobrého mena a bude sa brániť súdnou cestou.

©2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.